За нас

“ЗИВ” ЕООД e компания с над 30 годишна история в производство и търговия на захарни изделия, солени снаксове и плодови и билкови напитки. Създател на едни от популярните български бисквити и вафли, които са успешно наложени не само на българския, но и на международните пазари. От създаването си до днес компанията отстоява фирмените си ценности и политики, като предлага на своите клиенти изобилие от разнообразни продукти с постоянно високо качество на атрактивна цена.

производствени направления

служители

кв.м. производствена база

години история

Основните марки, с които компанията предлага своите продукти са “Sweet Plus+“, “SaLza”, “Zido”, “otMazzetto”, “Утро”, а сега и с един от емблематичните и обичани от поколения българи брандове „Кристал“. „Кристал“ е марка с автентичен вкус, направена следвайки най-добрите и доказали се традиции, простички рецепти и истински съставки.

„Кристал“

Под марка „Кристал“ се развиват и различните брандове захарниизделия, като тунквани бисквити „Сюрприз“, вафли „Марица“, вафли тунквани „Амфора“, сините „Обикновени Бисквити“, „Обикновени Бисквити само с краве масло“, „Чаени бисквити“ Кристал, бисквити „Мадагаскар“, шоколадови бонбони „Тримонциум“, „Амфора“ сухи пасти и „Амфора“ фонданови бонбони, фъстъчени бонбони „Крайморие“, бисквитиера „Гергана“, сандвич бисквити „Фиеста“, тунквани сандвич бисквити „Елена“, карамелажни бонбони „Топка“ и „BonBon“, локум „Кристал“.

Тези марки гарантират на потребителите високото качество на предлаганите изделия.