Пътят към качеството

Разработване на продукти

За всяка нова рецепта внимателно подбираме качеството на отделните съставки и старателно тестваме вкуса, аромата и структурата на готовото ново изделие. И така докато рецептата стане перфектна.

Входящ контрол

Контролът и управлението на качеството на всички нива, от подбора и приема на суровините до транспортирането на готовата продукция, е основополагащ принцип в „ЗИВ” ЕООД.

Производство

Производството на качествени и безопасни храни е основна наша мисия. Компанията е сертифицирана по ISO 9001/2015, ISO 22000/2018, IFS FOOD версия 6.1, сертификация по RSPO и UTZ, както и Bio сертификат за производство на био продукти.

Логистика

Интелигентната складова логистика гарантира, че нашите стоки винаги напускат склада възможно най-скоро след производство, така че нашите клиенти да имат продукти с перфектно качество и максимално дълъг срок на годност.

Клиенти и потребители

Тъй като нашите клиенти са най-важни за нас, ние се опитваме да задоволим всички вкусови потребности, като предлагаме богато портфолио от продукти, което да отговори на високите изисквания на съвременните потребители.